El Barça passa de Mediapro a Movistar

Roures acusa el club blaugrana de deslleialtat
jaume roures
jaume roures

La cessió dels drets televisius del FC Barcelona a Movistar TV, avançada a l’edició número 1166 d’EL TRIANGLE del passat 14 de gener, ha indignat Jaume Roures, fundador i president de Mediapro, la posseïdora dels drets fins ara.

Roures diu que la seva oferta era millor “en diners i en expansió internacional” i acusa el Barça d’haver actuat de manera deslleial amb la seva empresa, per a la qual els drets d’emissió dels partits de Messi, Neymar i companyia era la seva gallina dels ous d’or esportiva.

Mediapro s’havia embutxacat els partits del Barça amb Joan Laporta a la presidència i havia renovat la seva explotació dies abans de la victòria electoral de Sandro Rosell. El seu contracte amb el FC Barcelona acaba aquest 30 de juny i estava en joc un contracte per una única temporada, la 2015-16, el marge que resta fins que a partir de la campanya 2016-17 la Lliga de Futbol Professional (LFP) es vengui en bloc els drets d’emissió del campionat, que seran regulats via decret llei.

Retrets a 8tv
A banda d’acusar el Barça de deslleialtat, el cap de Mediapro ha explicat aquest dilluns al programa 8 al dia que considera que en part l’han traït i en part l’han fallat i que “la nostra lleialtat amb el Barça ha anat més enllà del que és raonable”. “Millor amb Telefónica que amb quatre catalanets com nosaltres”, ha deixat caure. També ha explicat que sense eleccions a la vista, potser el Barça hagués triat una altra opció.

La contesa pels drets televisius del futbol es reobrirà, ja en el marc que reguli el Govern espanyol, amb una venda en bloc a la qual, de ben segur, no només optaran candidats com Mediapro o Telefónica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides