Els imputats amb targeta ‘black’ culpen Blesa

L'assenyalen com l'artífex de les despeses personals
preferentistes bankia
preferentistes bankia

Els imputats pel cas de les targetes black de Caja Madrid que han començat a desfilar aquest dilluns al matí per l’Audiència Nacional ha estat rebuts amb escridassades -“lladres!”, “pocavergonyes!”- per un grup de preferentistes.

Un cop dintre, durant la seva compareixença, han assenyalat l’exdirector de l’entitat Miguel Blesa com a artífex de les despeses personals quan han declarat que fou ell qui va canviar els criteris de les polèmiques targetes, de despeses de personal a despeses personals incloses en la retribució.

Juan José Azcona i Ridolfo Benito (de CCOO), no obstant això, han sostingut que pensaven que la seva targeta black era per fer despeses de representació. La majoria dels imputats -sumen 27- han indicat que Blesa mateix definia el límit de despesa de cada targeta en funció del càrrec del beneficiari. Els imputats han explicat que van entendre que era Caja Madrid qui justificava aquelles despeses davant Hisenda i han confirmat que era “ús i costum” el fet d’utilitzar les black mesos després de desvincular-se de Caja Madrid.

La Fiscalia Anticorrupció reclama fiances civils per als imputats per un import igual a la despesa de cadascun més un terç addicional, previst legalment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides