Pujol JR tenia un compte suís domiciliat a Palau

El primogènit del clan va cobrar vuit milions en aquell compte per suposades assessories
pujol junior jutjat
pujol junior jutjat

Jordi Pujol Ferrusola va obrir un dels seus comptes opacs del banc suís HSBC amb una direcció que corresponia al Palau de la Generalitat. La domiciliació era a nom d’Iniciatives Marketing i Inversions, que compartia amb la seva exparella Mercè Gironès, i on va ingressar uns vuit milions d’euros en conceptes de presumptes assessories, segons el diari ‘El Mundo’, que recull la fitxa en possessió de la policia espanyola que el primogènit dels Pujol va completar per donar-se d’alta com a client de l’entitat suïssa.

L’adreça que va utilitzar Junior per domiciliar la constructora és “plaça de Sant Jaume, 4, Barcelona”, on hi ha el palau de la Generalitat, seu del Govern català. El compte es va obrir el 1991, amb Pujol al poder.

La justícia espanyola creu que l’empresa servia per tapar el cobrament de comissions per part del clan Pujol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides