Bartomeu atribueix a Rosell el cas Neymar

El responsabilitza dels contractes pel fitxatge del brasiler
Rosell i Bartomeu
Rosell i Bartomeu

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha afirmat aquest divendres davant el jutge Pablo Ruz a l’Audiència Nacional, que ell no va negociar cap dels contractes per fitxar Neymar. El dirigent ha apuntat directament cap a l’aleshores president, i antecessor al càrrec, Sandro Rosell, com a responsable. Bartomeu ha negat el delicte fiscal que se li imputa.

El jutge ha imputat Bartomeu per un presumpte delicte fiscal corresponent al 2014, quan el club blaugrana va deixar de pagar 2,8 milions d’euros a Hisenda corresponents al fitxatge del brasiler, que segons l’Agència Tributària va costar 94,8 milions, en comptes dels 57,1 que va anunciar el Barça.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides