Jordi Hereu escomet ‘Ciutat Morta’

L'exalcalde diu que "tornaria a fer el que vaig fer" i que la tesi del film és "indecent"
hereu
hereu

La darrera edició de L’Independent de Gràcia ha revelat les primeres declaracions públiques conegudes de l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu posteriors a l’emissió de Ciutat Morta al Canal 33 i la seva repercussió, a banda d’un breu comunicat que va difondre el gener.

Hereu, en un sopar al Centre Moral (gracienc, suposem), ha explicat: “Jo he estat a ciutats on es tortura sistemàticament i redibuixar Barcelona com a ciutat morta és un insult“. I ha acusat els responsables del film de mentir: “el que es diu a la pel·lícula és fals i no m’agrada que es parli d’una ciutat en negre. Aquesta tesi és indecent“. “Tornaria a fer el que vaig fer”, ha afegit.

En el mateix acte, l’exalcalde (2006-2011) ha explicat que va veure Ciutat Morta fa gairebé un any i ha respost aquells que apuntaven a una possible eliminació de proves del cas 4F al carrer de Sant Pere Més Baix que un país que basa els seus valors “en la acceptació acrítica d’una narració militant” abans que en el respecte a les institucions s’encamina “a l’abisme”, segons la mateixa informació.

“Heu mirat la pel·lícula? Ara llegiu-vos la sentència”, ha recomanat Hereu, publica L’Independent de Gràcia.

“Casta?”
En el mateix acte, al qual ha assistit el candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, Hereu ha dit, amb relació a la noció de “casta”, tan repetida per Pablo Iglesias: “Casta? Que m’ho diguin a la cara aquells que a Trinitat Nova ni al Bon Pastor hi han posat els peus. Quan ells van als barris, nosaltres en tornem“.

(Visited 104 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari