Detingut el germà de Bustos acusat de pertànyer a una banda criminal

Joaquim Bustos és caporal de la policia local de Rubí
Joaquim Bustos
Joaquim Bustos

Joaquim Bustos, caporal de la policia local de Rubí i germà de l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, va ser detingut dilluns pels Mossos acusat de donar informació a una banda de lladres d’origen kosovar que hauria perpetrat més d’una vintena de robatoris a empreses de la zona. Està en espera de declarar al jutjat de guàrdia.

Joaquim Bustos, informa Rac1, està acusat de pertinença a organització criminal, revelació de secrets i de violar la custòdia de proves i documents, doncs, presumptament, aprofitava la seva condició d’agent de l’autoritat per afavorir l’organització criminal. Suposadament, els assenyalava les empreses que es podien assaltar.

La banda, hi ha tres detinguts arrestats a final de setembre, hauria actuat a diverses empreses localitzades al Baix Llobregat, Vallès Oriental i V. Occidental.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides