La PAH també s’atreveix amb fons voltors

Mobilització d'activistes, amb suport internacional, contra Blackstone
Acció de les PAH a Rambla Catalunya
Acció de les PAH a Rambla Catalunya

Centenars d’activistes de diverses Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Catalunya protagonitzen, aquest dimecres a Rambla Catalunya de Barcelona, una acció contra Catalunya Caixa i el fons voltor d’inversions nord-americà Blackstone, que és previst que gestioni la cartera hipotecària de l’entitat catalana rescatada amb diners públics i malvenuda al BBVA.

L’acció barcelonina ha estat secundada en alguns municipis catalans i a dues ciutats nord-americanes, Nova York i San Francisco, que s’han sumat a les protestes davant les oficines de fons voltor.

La PAH assegura que CX ofereix a clients que no poden pagar les hipoteques un “acord d’espera” que els permet continuar a l’habitatge a canvi d’uns 300 euros mensuals, si es comprometen a no protestar i a no presentar denuncia conra el banc. Els activistes sospiten que és una maniobra per guanyar temps mentre l’entitat acaba de segellar el traspàs dels seus actius al fons d’inversió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides