“A pilota passada tothom és magnífic”

Espadaler s'espolsa la responsabilitat per la gestió de la nevada
Espadaler al Parlament
Espadaler al Parlament

“No es pot parlar de descoordinació en el sí del Govern de la Generalitat”, ha tret pit el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, aquest dijous al Parlament, un dia després que algunes de les carreteres més importants de Catalunya quedessin col·lapsades de cotxes atrapats a la neu. El dirigent ha repartit la responsabilitat del caos circulatori entre el Govern de l’Estat, i en menor mesura als conductors i Generalitat.

“A pilota passada tothom és magnífic”, ha sortit al pas de les crítiques. “Vaig apreciar la tardança de l’aparició de les màquines llevaneu a les carreteres de titularitat de l’Estat, no així en la xarxa de carreteres responsabilitat de la Generalitat”, ha afegit.

Pel què fa a les queixes rebudes per part dels conductors, Espadaler també els ha advertit: “No vull acusar les persones que veien que les carreteres estaven apunt del col·lapse i tot i així van agafar el cotxe. No és aquesta la meva intenció, però hi ha diferents nivells de responsabilitat”.

El responsable d’Interior ha recordat que “no hem tingut cap accident greu”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides