Cremen diversos vehicles a Ciutat Meridiana

Les accions coincideixen amb un desnonament i amb la detenció d'un home a la zona
Cotxe cremant a Ciutat Meridiana
Cotxe cremant a Ciutat Meridiana

Aquest dimarts al migdia ha cremat el primer dels tres cotxes que s’han incendiat a Ciutat Meridiana. També s’ha calat foc en una de les vies de tren al mateix barri barceloní, que provoca retard en la circulació de combois de la línia 3 de Rodalia. Els Mossos desconeixen la causa dels incendis, que coincideixen amb un desnonament que hi ha hagut aquest mateix dimarts al matí, en aquest barri perifèric de la capital catalana. Un dels vehicles ha cremat al mateix carrer, Agudes, on s’ha produït el desnonament.

Sense que s’hagi comprovat cap relació amb el succés, els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts un home que llençava pedres contra diversos vehicles policials que estaven estacionats a la comissaria del districte barceloní de Sant Martí.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides