Corporación Dermoestética afronta una vaga indefinida

El pet de l'empresa afecta a 340 treballadors, 60 a Catalunya
corporacion dermoestetica
corporacion dermoestetica

Els treballadors reaccionen al desgavell de Corporación Dermoestética, una companyia que es va ensorrar definitivament nou anys després d’haver saltat a la borsa, el 2005, amb una posada en escena superpoblada de models. Amb desenes de pacients amb tractaments encara sense enllestir, l’empresa s’enfronta, en la seva recta final, a una convocatòria de vaga indefinida per part del sindicat CCOO, prevista per al proper 9 de febrer.

Fins llavors, els treballadors es mobilitzaran tot efectuant aturades parcials arreu de l’Estat que comencen aquest mateix dimarts, com a protesta contra els efectes del preconcurs de creditors presentat el desembre i l’impuls de l’expedient que extingirà els contractes dels empleats i afectarà 340 persones, 60 d’elles a Catalunya.

CCOO creu que tot i que el procés de consultes no s’ha exhaurit, no hi ha possibilitats d’arribar a un acord. I culpen d’aquest escenari a “la falta de voluntat” de l’empresa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides