Demanen la imputació de Jordi Pujol Jr. en la causa del seu pare

Els seus germans Marta, Mireia i Pere el van assenyalar com el gestor dels diners d'Andorra
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

El Jutjat d’Instrucció número 31 de Barcelona ha rebut aquest matí un escrit dels advocats de Manos Limpias on se sol·licita que Jordi Pujol Ferrusola sigui imputat en la causa del seu pare, l’expresident Jordi Pujol, la seva mare, Marta Ferrusola, i els seus germans Mireia, Marta i Pere, que van declarar el passat 27 de gener.

La petició se sustenta en les declaracions dels tres germans, que van indicar que el primogènit era qui gestionava els diners d’Andorra, “el gestor del llegat”.

Manos Limpias, en el mateix document, demana que siguin citats a declarar la germana de Jordi Pujol, Maria, i Francesc Cabana, cunyat de l’exMolt Honorable, i també que Marta Ferrusola aporti els documents (“notes” o “escrit”) citats per Jordi Pujol, on suposadament es va plasmar el llegat, i que es requereixi al Banc de Madrid que expliqui si Marta, Mireia i Pere Pujol van facilitar documents que acreditin el controvertit llegat i si aquesta entitat els va demanar que acreditessin l’origen dels fons procedents d’Andorra i si ho van fer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides