Llibertat sota fiança per als empresonats per l’Operació Pandora

Després d'un mes i mig en presó preventiva
Manifestació contra l'Operació Pandora, aquest dimarts a Gràcia
Manifestació contra l'Operació Pandora, aquest dimarts a Gràcia

Les set persones que romanien en presó preventiva des que van ser detingudes el 16 de desembre en el marc de l’Operació Pandora sortiran en llibertat després de pagar la fiança de 3.000 euros imposada pel jutge. Javier Gómez Bermúdez considera que no hi ha ni risc de fuga, ni de destrucció de proves ni de comissió de delictes. Després d’un mes i mig, aquest divendres a la tarda sortiran en llibertat.

Just el dia abans que s’hagi conegut la decisió del jutge, els Mossos d’Esquadra informaven, per via d’un comunicat, que els onze detinguts formaven part d’un “grup criminal d’ideologia anarquista” anomenat Grups Anarquistes Coordinats, al qual li atribueixen diverses accions contra entitats bancàries. Els onze detinguts estan acusats de pertànyer, presumptament, a una “organització criminal amb finalitat terrorista de caràcter anarquista violent”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides