Manos Limpias admet haver filtrat la declaració de Pujol

La defensa de l'expresident havia responsabiltzat indirectament la jutgessa
declaracio imputat pujol
declaracio imputat pujol

Les turbulències han proliferat les darreres hores en el cas Pujol. I no només perquè la petició d’informació remesa a Liechtenstein sobre la possible existència de comptes de l’expresident de la Generalitat i la seva família hagi estat denegada perquè, argumenta la Justícia d’aquell principat, rere el suposat blanqueig hi ha un delicte d’evasió fiscal, amb relació al qual “no ofereix assistència penal”.

La filtració de la declaració com a imputat de Jordi Pujol és ara l’epicentre de la polèmica. La titular del jutjat d’Instrucció número 31 de Barcelona, Beatriz Balfagón, ha convocat les parts per esbrinar qui és el responsable de la difusió de les declaracions, no permesa en la fase d’instrucció, i el sindicat Manos Limpias ha admès haver-ho fet i ha exculpat el seu procurador.

La defensa dels Pujol s’havia queixat a la jutgessa, a qui responsabilitzava indirectament del lliurament de la gravació. Fonts de la causa citades per Vozpópuli havien indicat que la difusió de la documentació escrita, lliurada pel jutjat a les parts amb la consigna de no facilitar-la als mitjans de comunicació, era una maniobra “més política que jurídica”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides