Denuncia contra l’expresident de la Fira d’Abril per frau

El fiscal acusa vuit membres de FECAC d'apropiació indeguda i frau en subvencions
García Prieto a la Fira d'Abril
García Prieto a la Fira d'Abril

La Fiscalia ha presentat una denunciat contra l’expresident de la Federació d’Entitats Andaluses a Catalunya (FECAC), Francisco García Prieto, i set membres més de l’entitat folklòrica acusats d’apropiar-se de part dels beneficis de la Fira d’Abril i de subvencions públiques. El Fiscal acusa els denunciats de delictes d’apropiació indeguda, frau en subvencions i delicte continuat en document mercantil i oficial, segons la denúncia interposada al jutjat d’Instrucció de Barcelona.

La FECAC és un ens sense ànim lucratiu dirigit a la promoció de la cultura andalusa. El Fiscal acusa els dirigents d’obtenir un benefici econòmic il·lícit entre el 2008 i els 2011 de gairebé mig milió d’euros. Aquesta quantitat resulta de les bonificacions que els denunciats havien pactat amb els responsables de la marca de cerveses Estrella DAMM per consumir exclusivament aquest producte durant els esdeveniments.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides