Homicidi sense responsables

Absolts quatre policies de Terrassa per no poder identificar qui va colpejar el jove Jonathan
Agents, Jonathan, Terrassa
Agents, Jonathan, Terrassa

La Sala, segons la sentència, considera “provat el fet que uns dels agents de policia va intervenir en l’actuació i va propinar una bufetada a Jonathan Carrillo que li va provocar la caiguda d’esquena, a conseqüència de la qual es va donar un cop al cap que li va produir lesions greus que, finalment, van donar lloc a la seva mort. I ha considerat que la prova practicada no permet arribar a la convicció de qui va ser l’autor de la bufetada. Això no treu que la Sala entengui que es va produir una acció típica i antijurídica en quant existeix una acció voluntària de colpejar i un resultat de mort que serà atribuïble a títol d’imprudència”.

El 15 de setembre de 2009 un dels quatre policies va donar una plantofada a Jonathan en un carrer de Terrassa. El jove, de 26 anys, va morir a l’hospital per una “factura cranial”. L’Audiència provincial reconeix l’homicidi imprudent per ha absolt els quatre agents acusats perquè entén que no es pot provar quin d’ells va ser l’autor de la bufetada. Ni amb el testimoni de dues veïnes que van presenciar el succés.

Quan el jove va caure, els policies van avisar una ambulància però no van explicar res de la bufetada ni del cop al cap. Jonathan no presentava cap ferida al cap.

El lletrat de la família ha anunciat que estudia interposar un recurs contra la sentència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides