Carme Forcadell plega el maig

Confirma taxativament que abandona la presidència de l'ANC, com marquen els estatuts
Carme Forcadell
Carme Forcadell

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, ha confirmat aquest dimarts que abandonarà el càrrec el maig, en una entrevista a Singular TV. S’esvaeix, així doncs, tota possibilitat de continuïtat en primera línia d’una de les cares visibles en l’impuls del procés sobiranista.

Forcadell no s’ha mostrat partidària d’anar més enllà dels tres anys en la presidència i ha assegurat que “és igual qui hi hagi al capdavant, per tant, no s’han de canviar els estatuts per evitar-ho”. La presidenta de l’ANC, una de les principals interlocutores del president Artur Mas pel que fa al procés sobiranista, ha defensat el lideratge compartit en l’Assemblea i ha refusat parlar del seu futur a partir del maig.

A més, ha qualificat les eleccions del 27 de setembre com “possiblement” “les més importants de la nostra història” i ha remarcat que correspon als partits polítics “explicar a la gent que el 27-S no són unes eleccions normals, sinó que es vota independència sí o no”. També ha destacat la importància d’un full de ruta on s’integrin també els socialistes separats del PSC i els membres de Podem que siguin sobiranistes.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari