Roures és el rei dels contractes amb TV3

Les seves empreses tripliquen la facturació del segon proveïdor de la pública catalana
jaume roures
jaume roures

Jaume Roures i Tatxo Benet han sabut aplegar contractes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) molt millor que cap altre empresari del sector. De fet, les empreses vinculades a aquests dos antics treballadors de TV3 van rebre, el 2013, contractes per valor de 22,8 milions d’euros, una xifra que equival a un 9% del malmès pressupost de la televisió pública catalana, segons dades internes de la CCMA publicades per eldiario.es. Aquesta suma triplica l’assolida per Minoria Absoluta SL, la segona en el rànquing de facturació, que totalitzava 6,88 milions el mateix any.

Un portaveu de TV3 consultat pel mateix digital ha explicat que aquesta destacada suma de facturació entra “dins de l’absoluta normalitat” tot considerant la varietat de serveis que ofereixen les empreses relacionades amb Roures. També n’ha destacat la competitivitat i la relació qualitat-preu per justificar que sigui “un proveïdor important”.

El repartiment dels 22,8 milions d’euros entre les societats audiovisuals de Roures va ser: 13,43 milions per a Mediaproducción SL (que controla els esports), 5 milions per a Imagina Contenidos Audiovisuales, 2,44 milons per a Triacom, 999.000 euros per a Iveron, 694.000 euros per a Media 3.14 i 285.000 euros per a Servicios Integrales Unitecnic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides