Pujol canvia de versió davant la Justícia

Marta Ferrusola no ha volgut declarar i el matrimoni s'ha negat a parlat amb els mitjans
pujol marta ferrusola dit
pujol marta ferrusola dit

Jordi Pujol ha exposat en seu judicial aquest dimarts una altra versió sobre l’origen del seu patrimoni ocult a l’estranger. L’expresident de la Generalitat, que ha evitat respondre a l’Advocacia de l’Estat i a les acusacions populars i només ha donat respostes al seu advocat i a la Fiscalia, ha explicat detalls que deixen enrere el negoci del cotó de postguerra i el llegat del seu pare, Florenci Pujol, com a explicacions de l’origen dels diners al·legats anteriorment. En concret, ha atribuït a les bones inversions el gran increment del llegat del seu pare (de 140 a 540 milions de pessetes) i ha assenyalat l’exdirectiu de Banca Catalana Delfí Mateu, mort fa 22 anys, com l’artífex. Fonts de la causa citades per Vozpópuli interpreten que els Pujol està intentant guanyar temps tot dilatant el procediment.

Pujol ha abandonat la Ciutat de la Justícia poc abans de l’1 del migdia després de més de dues hores en les seves dependències, durant les quals ha declarat com a imputat per delictes contra la Hisenda pública i blanqueig de capitals davant la titular del jutjat d’Instrucció número 31 de Barcelona, Beatriz Balfagón.

Pujol i la seva esposa, Marta Ferrusola, que no han fet declaracions, han accedit als jutjats cap a les 10.15 hores acompanyats d’escridassades, quelcom que s’ha repetit quan han sortit protegits per un petit cordó policial i escortats fins que han accedit al cotxe oficial que els esperava.

L’exMolt Honorable ha hagut de sentir crits de “xoriço”, “lladre” i “torna els diners” i expressions com “quina humiliació” per part d’una vintena de persones.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari