La ‘comissió Pujol’ convoca el conseller Gordó i el president de la Diputació de Barcelona

També s'ha aprovat que compareguin els exconsellers Francesc Xavier Mena, Lluís Franco i Josep Huguet
El conseller de Justícia, Germà Gordó
El conseller de Justícia, Germà Gordó

La futura compareixença del president de la Generalitat a la comissió d’investigació sobre el frau i l’evasió fiscals del Parlament de Catalunya, provocada pel canvi de parer d’ERC, no és l’única novetat notable de la jornada d’aquest dilluns. La llista de compareixences s’amplia amb vint noms més, entre les quals figuren els de Germà Gordó, l’actual conseller de Justícia, citat en les reveladores comunicacions d’Oriol Pujol i Sergi Alsina incloses en el sumari del cas de les ITV, en el marc del qual ja va testificar al jutjat, i Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona, una de les institucions més opaques de Catalunya.

A més, la ‘comissió Pujol’ ha sol·licitat la presència de tres exconsellers. Aquests són Francesc Xavier Mena, exresponsable d’Empresa i Ocupació també citat en les converses del sumari del cas de les ITV revelades recentment; Lluís Franco, exresponsable de Treball que va afirmar dies enrere en seu judicial les mediacions d’Oriol Pujol; i Josep Huguet, exconseller de Comerç, Turisme i Consum (2004-2006) i d’Innovació, Universitats i Empresa (2006-2010).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides