ERC envia Mas a la ‘comissió Pujol’

Els republicans sol·liciten ara que el president doni la cara
Mas i Fernandez abraçada
Mas i Fernandez abraçada

Finalment, el president de la Generalitat, Artur Mas, haurà de seure a la dreta del president de la comissió d’investigació sobre el frau i l’evasió fiscals del Parlament de Catalunya, David Fernàndez. Esquerra Republicana de Catalunya, que fins ara havia impedit quatre vegades que fos inclòs en la desfilada de juristes, periodistes i polítics que, entre altres figures, han aportat el seu testimoni, ha demanat ara que doni la cara en l’anomenada ‘comissió Pujol’ mitjançant una petició registrada en seu parlamentària.

Acord i revelació
El canvi de parer dels republicans, que volien que Mas s’expliqués en la Comissió d’Afers Institucionals, es coneix just després que hagin assolit un acord amb CiU sobre les esmenes dels pressupostos d’enguany i en les hores posteriors a la difusió del contingut de converses entre Oriol Pujol i l’empresari Sergi Alsina incloses en el sumari del cas de les ITV, que revelen que Alsina va poder reunir-se amb Mas gràcies a la influència d’Oriol Pujol. En defensa de Mas, el secretari general adjunt de CiU, Lluís Corominas, ha declarat aquest dilluns que no acceptaran “ultimàtums” d’ERC o altres formacions. Des de les files convergents s’ha destacat que mitjançar en una deslocalització és quelcom normal en un Govern.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides