Quina televisió ha emulat TVE i s’ha equivocat (manipulat) amb els gràfics?


informativos Telecinco
informativos Telecinco

Deixant de banda Telemadrid, Televisió Espanyola lidera el rànquing de crítiques a les xarxes socials. La darrera ‘equivocació’ o ‘manipulació’ a l’hora de mostrar un gràfic sobre l’evolució de les persones desocupades, en què equiparava les xifres amb les del darrer govern de Zapatero al 2009, van suposar a l’ens públic multitud de queixes. El director del ‘Debate de La1’, Julio Somoano, va haver de demanar disculpes.

Aquest diumenge d’eleccions a Grècia, els informatius de Telecinco han rebut les ires de bona part de la ciutadania que, per mitjà de les xarxes socials, han criticat que la televisió privada mostrés una gràfica en què la porció del partit de dretes ‘Nova Democràcia’, amb 78 escons, era lleugerament més grossa que la dels guanyadors ‘Syriza’, amb 148 escons.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides