El Barça de Laporta va investigar un mort

El llegendari jugador Sigfrid Gràcia va deixar a deure 25.000.000 de pessetes a l'advocat Sebastià Roca, que va ocupar el càrrec de president de la Comissió de Disciplina del club
SIGFRID GRACIA
SIGFRID GRACIA

Polítics, jutges, socis del Barça, empresaris, directius i empleats del club, novies i amants de Joan Laporta, entre d’altres, van ser els objectius dels intensius espionatges encarregats pel FC Barcelona a l’agència de detectius Método 3, com ha anat publicant EL TRIANGLE en anteriors edicions. Ara hem localitzat uns documents encara més sorprenents: durant la presidència de Joan Laporta també es va fer investigar un mort! En aquest cas, l’il·lustre i llegendari futbolista del Barça Sigfrid Gràcia, mort el maig del 2005, en relació amb un deute que, segons els informes dels detectius, ell o les seves empreses havien contret amb l’advocat Sebastià Roca, amic personal del llavors president del FC Barcelona.

Els documents sobre la investigació d’aquesta persona morta es van trobar en l’escorcoll que la policia va fer a les oficines de Método 3, després de l’esclat del cas La Camarga i figuraven en els arxius dels encàrrecs fets i pagats pel club blaugrana.

Un cop més, aquesta feina no tenia res a veure amb les activitats ni les necessitats del Barça i, en aquest sentit, el Jutjat d’instrucció n. 24 ha obert un sumari per presumpta malversació de fons en el qual estan imputats, de moment, l’exdirector general del FC Barcelona, Joan Oliver, i l’excap de Seguretat, Xavier Martorell.

LLEGEIX EL REPORTATGE SENCER A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides