Anticorrupció frena una investigació sobre les preferents de Caja Madrid

Queda en mans del jutge que es desbloquegi la causa
Rato i Blesa
Rato i Blesa

La Fiscalia Anticorrupció ha bloquejat la investigació sobre les preferents de Caja Madrid emeses quan Miguel Blesa gestionava l’entitat. El Ministeri Públic ha rebutjat una petició presentada per un grup d’afectats perquè s’examinessin els comptes de la caixa previs a l’emissió de les participacions, per un valor de 3.000 milions d’euros, segons publica aquest divendres elEconomista.

L’objectiu de la recerca era determinar si, com va passar quan Bankia va sortir a borsa, es van falsejar els estats financers de l’entitat. Les preferents van ocasionar pèrdues a la majoria dels inversors.

Malgrat l’oposició de la Fiscalia de l’Estat perquè s’investigui, el jutge de l’Audiència, Fernando Andreu, tindrà la darrera paraula sobre aquesta qüestió. Durant la seva compareixença a l’Audiència, els pèrits del Banc d’Espanya van assegurar que els errors als comptes de Bankia es remunten més enllà de l’època en què Rato la dirigia. Concretament van trobar irregularitats fonamentalment relacionades amb immobles des de l’exercici 2008.

Molts preferentistes continuen la seva batalla legal per recuperar la inversió que van perdre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides