Quan ha trigat el Parlament a començar el tràmit de la ILP d’Habitatge?

Presentació al Ple de la ILP sobre Habitatge
Presentació al Ple de la ILP sobre Habitatge

Els diputats del Parlament de Catalunya han donat llum verda aquest dijous a continuar tramitant la iniciativa legislativa popular de mesures urgents per a l’habitatge. La ILP s’ha debatut al Ple de la Cambra set anys després que la presentés Avalot, els joves d’UGT, que la van impulsar.

El 29 de novembre de 2007, Avalot va lliurar al Parlament més de 50.000 signatures per presentar una ILP de Proposta de llei de mesures urgents per a l’habitatge. Aleshores ja era un problema greu, fruit de la bombolla immobiliària. Els joves del sindicat han “flipat”, han dit, amb la trucada de la Cambra legislativa per anar a presentar el document després de tant temps.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides