El Parlament fa enrojolar l’imputat Fernández

El diputat socialista cedeix a la pressió de la Cambra i renuncia a la seva acta
Daniel Fernández
Daniel Fernández

El diputat socialista Daniel Fernández, exnúmero dos del PSC que haurà d’anar a declarar al jutjat la setmana vinent com a imputat en el cas Mercuri, havia sol·licitat al Parlament la suspensió dels seus drets com a diputat. Però la votació secreta que s’ha celebrat aquest dimecres a la cambra legislativa ha rebutjat la proposta del socialista per un vot, amb la qual cosa Fernández, que no s’ha presentat a l’hemicicle, manté el sou de 37.330,41 euros bruts anuals. Després de la votació, el diputat ha cedit a la pressió i ha anunciat la seva dimissió.

Quan se li va obrir el judici oral, el diputat va sol·licitar la renuncia a tots els seus drets i deures parlamentaris però es va negar a entregar l’acta que el manté com a aforat perquè sigui el TSJC que instrueixi la seva causa. ERC, C’s i la CUP han exigit al diputat que plegui i abandoni la Cambra.

Un altre diputat, en aquest cas convergent, l’exalcalde de Lloret, Xavier Crespo, també està imputat per corrupció i segueix amb la seva tasca parlamentària. La CUP també li ha demanat la renuncia.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari