Quins estocs d’habitatge acumulen els grans bancs?

pah bankia
pah bankia

Les sis grans entitats bancàries d’Espanya sumen un estoc de més de 65.000 habitatges, entre altres actius immobiliaris acumulats des de l’esclat de la crisi, una quantitat equiparable a la que gestiona el banc dolent (Sareb), creat per alliberar els bancs d’aquest llast.

Bankia és líder de l’infame rànquing, segons eldiario.es, amb les 20.500 habitatges de la immobiliària Haya, successora d’Habitat. La segueixen Banco Popular (uns 13.000 habitatges), CaixaBanc (unes 10.373), el BBVA (8.746), el Banc Sabadell (8.439) i el Santander (admet haver venut almenys 8.300 unitats durant el 2014 i la seva plataforma de comercialització, Altamira, anunciava el desembre passat que encara disposava de 5.581).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides