Oriol Pujol calla davant la Justícia

Com la seva esposa i el seu amic, l'empresari Alsina, es nega a declarar per recomanació del seu advocat
oriol_pujol_comradio
oriol_pujol_comradio

La compareixença de l’exsecretari general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) Oriol Pujol davant la Justícia ha estat vista i no vista, aquest dilluns. Citat novament per declarar com a imputat per presumptes delictes de suborn i falsedat documental, aquest cop en una derivada del cas de les ITV sobre les deslocalitzacions d’empreses com Sony, Sharp i Yamaha, entre altres operacions sospitoses, el fill de l’expresident de la Generalitat s’ha negat a declarar res davant la jutgessa argumentant que seguia el consell del seu advocat i dient que ja havia declarat anteriorment com a imputat pel cas de les ITV, relata Europa Press citant fonts judicials. Anna Vidal, la seva esposa, i Sergi Alsina, empresari i amic a qui la investigació indica que Oriol Pujol beneficiava, tampoc han volgut declarar.

Divergents
Per bé que només consta que Mireia Pujol hagi oficialitzat la seva baixa com a militant de CDC, la resta del clan Pujol s’ha distanciat d’allò més del partit fundat per Jordi Pujol. Fonts de la formació citades per El Confidencal expliquen que els Pujol esperaven de CDC una defensa numantina fins a les darreres conseqüències per protegir la família del fundador i exlíder. Tanmateix admeten que no hi ha relació actualment entre el partit i els Pujol i creuen que es demostrarà que el partit no es va beneficiar d’operacions de la família. Cap dirigent convergent ha acompanyat Oriol Pujol aquesta vegada durant la seva no declaració.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides