Mas desmenteix l’acord ERC – CiU per avançar les eleccions

El president acusa els republicans de tergiversar la proposta
mas junqueras
mas junqueras

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha anunciat aquest divendres que el seu partit està en disposició d’acceptar la tercera opció proposada pel president Artur Mas per avançar les autonòmiques catalanes. El punt que acceptarien els republicans suposa concórrer als comicis amb llistes separades, una de les quals, la que encapçalaria el líder convergent, aglutinaria més noms de la societat civil.

Si Esquerra, com ha avançat, accepta aquest punt proposat per Convergència, el president tindria el vistiplau del partit de l’oposició per a un avançament electoral que seria al març, o al setembre. “Hem desencallat la fórmula electoral, només falta concretar el full de ruta, però tranquils, que en això també ens posarem d’acord”, ha manifestat Rovira.

Mas, però, ha replicat Rovira minuts després i ha acusat Esquerra de tergiversar la seva proposta, per insinuar que la llista republicana també incorporaria independents i per concretar la data dels comicis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides