Madrid quintuplica la inversió estrangera de Catalunya

La comunitat catalana va perdre un 45% de negoci l'any passat
Madrid
Madrid

El procés independentista sumat a la incertesa del futur de Catalunya per la dilació de les negociacions entre els líders de CiU i d’ERC ha fet perdre inversió estrangera a Catalunya. La comunitat veu com, al contrari de la inèrcia que estan tenint la resta de regions a Espanya, augmenten les desinversions. Madrid se situa en el pol contrari i quintuplica la inversió estrangera que rep Catalunya.

Segons les darreres dades publicades pel Registre d’Inversions del Ministeri d’Economia, als quals ha accedit el diari ‘ElEconomista’, en els nou primers mesos de 2014, la inversió estrangera a Catalunya va caure un 45% respecte del mateix període de 2013: de 1.999 milions d’euros a 1.094. Durant els mateixos mesos, Madrid va rebre inversions per valor de 5.091 milions.

Des de finals de 2010, la comunitat que presideix Ignacio González ha rebut 42.569 milions, gairebé quatre vegades més que els 11.464 milions que ha rebut Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides