A qui ha concedit Wert l’Ordre d’Alfons X el Savi?

club de natació sabadell2
club de natació sabadell2

El ministre Wert ha concedit 35 condecoracions de l’Ordre d’Alfons X el Savi, segons recull el BOE, pels mèrits en els camps de “l’educació, la ciència, la cultura, la docència i la investigació” a alguns dels seus predecessors en el càrrec, com Ángel Gabilondo, Pilar del Castillo i Esperanza Aguirre, i a l’Ordre de la Companyia de María Província d’Espanya, el grup religiós que el va educar al Col·legi Santa María del Pilar de Madrid, informa la web elBOEnuestrodecadadía.

És la distinció més gran que el Govern pot concedir a les entitats. Wert també ha atorgat aquest reconeixement a onze persones, entre les quals hi ha Esther Koplowitz, a qui a partir d’ara se la pot denominar ‘excel·lentíssima senyora’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides