Les plebiscitàries s’esvaeixen

CDC dóna instruccions internes de treballar exclusivament per les eleccions municipals del maig
Mas, al Parlament
Mas, al Parlament

Les eleccions anticipades de caràcter plebiscitari són un horitzó, ara per ara, pràcticament descartat perquè la direcció de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha indicat a les seves bases i els seus càrrecs intermedis que se centrin només en les municipals del maig del 2015, publica El Confidencial Digital citant fonts del partit.

Segons la mateixa informació, la direcció convergent ha traslladat a aquells que han preguntat en quina direcció han de treballar que s’oblidin de qualsevol altra qüestió, la qual cosa descarta, almenys a curt termini, avançar les eleccions al Parlament de Catalunya.

Des de la Generalitat s’havia deixat caure que aquest dilluns, 29 de desembre, s’havia d’anunciar quelcom important i s’especulava amb les eleccions, fet que no s’ha produït. Mentrestant, continua l’estira-i-arronsa en el si del bloc sobiranista. De la darrera reunió d’Artur Mas amb Oriol Junqueras, convocada a instàncies l’ANC, Òmnium Cultural o l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) el darrer cap de setmana per abordar l’avançament electoral i superar la discrepància de les candidatures -unitària o múltiple-, no n’ha transcendit cap acord.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides