Dimiteix el director general del FC Barcelona

Antoni Rossich havia perdut la confiança del president Josep Maria Bartomeu
rossich
rossich

El fins ara director general del FC Barcelona, Antoni Rossich, ha presentat la dimissió del seu càrrec, segons ha pogut saber EL TRIANGLE de fonts de tota solvència del club blaugrana. L’anunci formal d’aquesta dimissió es farà després de la reunió de la junta directiva d’aquesta tarda.

Antoni Rossich va accedir al càrrec poc després de l’elecció de Sandro Rosell com a president del Barça. Procedia de la divisió internacional del Grup Planeta i, amb anterioritat, havia treballat al Comitè Olímpic de Barcelona’92, on va coincidir amb l’aleshores joveníssim Rosell.

Amb l’arribada de Josep Maria Bartomeu a la presidència del FC Barcelona, després de la inesperada dimissió de Sandro Rosell, el director general va anar perdent la confiança del nou president. Fins al punt que el passat 16 de juny Bartomeu va proposar el nomenament d’Ignacio Mestre com a nou gerent del club, càrrec des del qual ha anat assumint, progressivament, les funcions assignades a Antoni Rossich. Aquest procés ha culminat, ara, amb l’anunciada dimissió del director general.

Des que va accedir a la presidència del Barça, el passat 23 de gener, Josep Maria Bartomeu ha anat fent una “revolució silenciosa” al club, col·locant persones de la seva màxima confiança en llocs clau, com és el cas d’Albert Soler, director de relacions institucionals que ha anat assolint noves responsabilitats a l’estructura del club.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides