L’Audiència anul·la una multa de 700.000 euros a Jaime Botín

Pel retràs del ministeri d'Economia en tramitar-la
Jaime Botín
Jaime Botín

L’Audiència Nacional ha anul·la una multa de 700.000 euros imposada a l’expresident de Bankinter, Jaime Botín, per no declarar al mercat una participació del 8% del capital de l’entitat. El motiu de la retirada és que ha caducat el procediment sancionador.

Segons informen diversos mitjans a partir d’agències, l’Audiència exigeix que l’Administració publiqui la interlocutòria al BOE de manera “immediata” i imposa les costes del procés al ministeri d’Economia pel retard del departament dirigit per De Guindos en tramitar-la. La multa és, doncs, paper mullat.

Nou cas de porta giratòria
L’excap de Sancions de la Comissió Nacional del Mercat de Valors es passa al costat de Botín. La responsable de sancions de l’ens que vetlla, precisament, perquè persones com Botín compleixin la llei s’ha passat al costat del banquer. Cristina Vidal és a punt de deixar l’ens per fitxar pel bufet Ramón y Cajal, que du la defensa de Botín en la querella criminal contra la mateixa CNMV. El banquer els acusa d’haver revelat informació reservada, quan es va difondre que el dirigent havia ocultat la veritable part accionarial que tenia a l’entitat financera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides