Dimiteix Eduardo Torres-Dulce

Al·lega motius personals, però són conegudes les seves friccions amb el Govern de Rajoy
torres dulce
torres dulce

Eduardo Torres-Dulce ha dimitit aquest dijous com a fiscal general de l’Estat un dia després de congelar dos importants nomenaments perquè “havia de reflexionar de cara al futur”.

L’impulsor de la querella contra Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega per la celebració del 9N alternatiu ha estat gairebé tres anys al capdavant de la Fiscalia, des del 27 de gener del 2012. Ha mantingut discrepàncies amb els dos ministres de Justícia de Mariano Rajoy, Alberto Ruiz-Gallardón i, sobretot, amb Rafael Catalá, sobretot pel que fa a la consulta sobiranista i el cas Bárcenas.

En un comunicat publicat per la Fiscalia, s’atribueix la seva renúncia a “motius personals”. Aquest dimecres havia sorprès el Consell Fiscal tot retirant de l’ordre del dia de la sessió els informes sobre els nomenaments del cap de la Inspecció i del cap de la Fiscalia davant el Tribunal Constitucional.

La mateixa nota, de només tres línies, indica que Torres-Dulce tornarà a la seva plaça a la Fiscalia davant el Tribunal Constitucional

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides