Dues noves imputacions a Oriol Pujol

Per presumptes delictes de suborn i falsedat documental continuada relacionats amb deslocalitzacions empresarials
oriol_pujol_comradio
oriol_pujol_comradio

L’exsecretari general de Convergència Democràtica de Catalunya Oriol Pujol ha sumat dues imputacions més, aquest cop en una derivada del cas ITV sobre les deslocalitzacions d”empreses com Sony i Sharp. La titular del jutjat d’instrucció número 9 de Barcelona sospita que va cobrar gairebé 700.000 en comissions per beneficiar projectes empresarials del seu amic Sergi Alsina entre el 2005 i el 2012 i el citarà per declarar durant el gener del 2015.

Serà la tercera cita de l’exdiputat de CiU i fill de l’expresident Jordi Pujol davant els tribunals. Aquest cop haurà de respondre de dos presumptes delictes de suborn, per l’ús indegut de la seva influència política, i falsedat documental continuada, per la seva participació en diverses operacions empresarials.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides