Els Pujol: més diners en bons estrangers i paradisos fiscals que en bons catalans

Feien país tot adquirit deute de la Generalitat amb diners no declarats
pujol parlament
pujol parlament

Les declaracions de renda i patrimoni que tots els membres de la família Pujol, excepte els dos Jordi, van presentar el juliol per regularitzar la seva situació amb el fisc exposen el patriotisme inversor del clan encapçalat per l’expresident de la Generalitat.

Entre tots ells van adquirir 173.000 bons patriòtics de la Generalitat de Catalunya amb diners no declarats a Hisenda, un desemborsament que no representa la majoria dels 17 milions d’euros que van ocultar a l’Agència Tributària, principalment invertint en bons del Brasil, Irlanda, els EUA i a paradisos fiscals, revela Vozpópuli.

Oleguer Pujol, segons la mateixa informació, basada en les declaracions complementàries del juliol remeses als tribunals, és el fill amb més patriotisme inversor: 103.110,77 euros el 2011, 26.772,48 el 2012 i 28.221,76 el 2013.

D’altra banda, la citada documentació revela que les inversions dels Pujol són de tres tipus: immobiliàries, accions i deute forà, i comptes bancaris a Andorra. I també que almenys un dels Pujol, Mireia, va perdre diners amb les preferents del Santander.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides