Duran prepara la retirada

El líder d'Unió sol·licita al Congrés el permís per fer d'advocat i es dóna d'alta al Col·legi
Duran Lleida
Duran Lleida

Queda encara un any perquè acabi la legislatura a Les Corts Generals però el líder d’Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, ja prepara la retirada de la primera línia política. El portaveu de CiU al Congrés ha demanat l’autorització a la cambra baixa per compatibilitzar l’escó amb l’exercici de l’advocacia, segons l’últim informe d’activitats de la Comissió de l’Estatut del Diputat.

Pas a pas, el dirigent ha preparat el terreny i ha anat deixant de banda algunes de les responsabilitats polítiques que acumulava. La vicepresidenta Ortega el va rellevar l’any passat de la presidència de la comissió bilateral Estat – Generalitat. Enguany, va deixar en mans d’Espadaler la secretaria general de CiU, el número 2 de la federació que ocupava des del 2001.

Duran, però, segueix sent el líder democristià i la veu de CiU al Congrés. I manté la presidència a la comissió d’Afers Exteriors de la cambra baixa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides