Set dels Pujol amagaven al fisc 12,4 milions en patrimoni i 4,1 en renda

Tota la família, excepte els dos Jordi, va retre comptes el juliol davant l'Agència Tributària
La família Pujol sabrà el 22 de gener si s'asseu als jutjats o no
pujol familia

La documentació que l’Agència Tributària ha remès al jutjat de Barcelona que investiga la família de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol conté les quantitats que la major part dels integrants del clan havien amagat al fisc fins al juliol, publica aquest dimarts El Mundo. En total, són 12,4 milions d’euros en patrimoni i 4,14 milions més en renda.

Set membres de la família Pujol -tots excepte Jordi pare i Jordi Júnior- van pagar 1,75 milions d’euros per estar al dia amb l’Agència Tributària pel que fa al període 2010-2013. Segons la mateixa informació, durant aquest trienni, amb diners amagats, Hisenda els havia tornat 7.694 euros.

Segons la documentació d’Hisenda corresponent al 2010, per exemple, Marta Pujol havia reconegut 16.000 euros de renda en comptes de 600.000, Pere 200.000 en comptes de 800.000 i Mireia 21.000 en comptes d’1,1 milions. Oleguer Pujol i Marta Ferrusola només havien declarat un terç d’una quantitat total que fregava el milió d’euros.

El cas d’Oleguer és particularment destacat perquè la base imposable -regularitzada -del seu impost de patrimoni passà dels 4,9 milions del 2011 als 9,5 del 2012, xifra que posteriorment va baixar fins als 8,2 milions. Les quantitats del fill més jove de l’exMolt Honorable són les més elevades. En el segon lloc hi ha Marta Ferrusola, que va regularitzar patrimoni per un valor d’1,5 milions.

Pel que fa a Jordi Pujol (pare), en concret, a l’Agència Tributària no li consten “presentades declaracions complementàries ni extemporànies per IRPF ni per impost sobre el patrimoni” corresponents al període referit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.