Quant augmenta el 2015 el sou el cap del SEM?

El director del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), Francesc Bonet
El director del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), Francesc Bonet

Boi Ruiz, l’home de la patronal que el president Mas va col·locar al capdavant de la Sanitat pública catalana, no en té prou en derivar serveis dels hospitals públics a privats. Mentre els treballadors dels centres protesten per la reducció de llits, la inutilització de quiròfans i la reducció salarial de fins a un 20% des del 2009, els alta càrrecs adscrits a centres sanitaris públics, gerents i directors executius, veuran com aquest 2015 se’ls incrementa el sou fins a un 19% en relació a l’any passat. Aquest és el cas, segons el portal de transparència del Govern, del cap del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Francesc Bonet, qui passarà de cobrar 96.000 a 114.000 euros. Més sou que el mateix conseller.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides