La ruïna amenaça Urdangarin i Cristina de Borbó

Venda de patrimoni o insolvència, possibles conseqüències d'una allau de multes
Urdangarin
Urdangarin

L’impacte econòmic del cas Nóos pot arruïnar el matrimoni d’Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina de Borbó. El cunyat del rei, segons el seu advocat, Pascual Vives, no disposa de fons per satisfer les quantitats que li reclamen. La germana del rei Felip VI, per la seva part, només s’ha declarat capaç d’abonar 587.413 euros de responsabilitat civil, publica Vozpópuli.

D’altra banda, la Fiscalia no li ha exigit a cap multa, com va succeir en el cas de la dona de Diego Torres, soci d’Urdangarin. En canvi, l’acusació de Manos Limpias vol que se sancioni amb dos milions d’euros la infanta per la seva relació amb dos delictes fiscals, per la qual cosa s’enfronta a una reclamació econòmica que totalitza 2,6 milions.

Pel que fa a Urdangarin, el Ministeri Públic reclama un mínim de 4 milions d’euros (quantificació més conservadora), mentre que l’acusació popular sol·licita una sanció que, tot sumant diversos conceptes, s’enfila fins als 5,5 milions.

Així doncs, les quantitats reclamades, sumant les de tots dos, van dels 4,5 milions d’euros reclamats per la Fiscalia als més de 8 milions d’euros que demana l’acusació popular. La venda de patrimoni i la declaració d’insolvència -si amb la venda no n’hi ha prou- planen ja sobre l’horitzó dels ducs de Palma i la resolució del cas Nóos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides