Quines trampes fa el ministeri de Defensa?

Pedro Morenés, ministro de Defensa
Pedro Morenés, ministro de Defensa

Els Programes Especials d’Armament (PEAS), les despeses de les missions militars a l’exterior i, sobretot, la Investigació i el Desenvolupament de noves armes disparen el pressupost que cada any elabora el Govern central per al Ministeri de Defensa. Un engany que camufla unes xifres molt superiors a les que se suposa que fiscalitza el Parlament quan s’aprova la llei més important de l’any. Darrere l’engany hi ha una lectura clara sobre quines són les prioritats que l’Executiu vol que surtin a la llum de l’opinió pública, i quines no.

 

El Butlletí Oficial de l’Estat ha publicat aquest dimarts les modificacions de crèdit per seccions dels Pressupostos Generals de l’Estat d’aquest 2014. Fins el 31 d’octubre, destaca un increment de 1.833 milions d’euros per al ministeri que dirigeix Morenés. El de Defensa és, de llarg, el que més ha incrementat el seu pressupost. El segon lloc l’ocupa el de Foment, amb 668 milions. I el tercer, el d’Hisenda i Administracions Públiques, amb 401 milions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides