Com pensa finançar Artur Mas la “llista unitària”?

Artur Mas, aquest dimarts a Barcelona
Artur Mas, aquest dimarts a Barcelona

En la seva conferència al Palau de Congressos del Fòrum, del passat 25 de novembre, el president ja va anunciar els passos que seguiria per llançar la seva “llista unitària“, si bé han passat desapercebuts en les cròniques periodístiques sobre aquest acte. El finançament de la campanya d’aquesta “candidatura del president” va explicar que “es faria al marge dels partits, a través d’una associació o fundació que es crearia específicament per aquest cas”. Res d’estrany, si tenim en compte els greus problemes que arrossega Convergència Democràtica com a responsable subsidiària del cas Millet.

Però, a continuació, va afirmar que “les subvencions públiques que obtingués aquesta llista com a conseqüència dels resultats assolits es distribuirien exclusivament entre els partits polítics implicats a fi d’assegurar la seva viabilitat financera pel futur immediat“. És a dir, després del “niet” d’Oriol Junqueras a la llista unitària, els diners se’ls repartirien Convergència i Unió, els únics partits que donen suport a la proposta del president Mas. Quin morro!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides