En què es va gastar 7.000 euros el darrer director de Canal9?

Ernesto Moreno
Ernesto Moreno

L’últim director, i liquidador, de la Ràdio Televisió Valenciana, Ernesto Moreno, va carregar les despeses de menjars “difícilment justificables” a la Fundació del Palau de les Arts, entre 2007 i 2011, per valor de 7.091,36 euros, segons ha assegurat la portaveu adjunta de EUPV a les Corts Valencianes, Esther López Barceló.

“Copes, xopets, vins cars i puros”, diu el comunicat enviat pel partit. Moreno era gerent de la Fundació i després va passar a liquidar l’ens públic de comunicació valencià. La formació d’esquerres ha demanat més informació sobre aquest tipus de despeses.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides