Quin imputat esmorza amb un famós detectiu a Barcelona?

bustos marco
bustos marco

Manuel Bustos, exalcalde de Sabadell i expresident de la Federació de Municipis citat per declarar sobre el cas Mercuri -pel qual es troba imputat- davant la comissió del Parlament de Catalunya sobre el frau fiscal i la corrupció política, ha esmorzat aquest dijous amb Francisco Marco.

Marco va ser l’últim director de la desapareguda agència Método 3, que, entre altres encàrrecs, va investigar futbolistes i directius del FC Barcelona, parelles i polítics per encàrrec de Joan Laporta -a càrrec del Barça- i va gravar la famosa conversa a La Camarga entre Alícia Sánchez-Camacho i Vicky Álvarez, examant de Jordi Pujol Ferrusola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides