Quin és el sector industrial més corruptor arreu del món?

petroli
petroli

An Analysis of the Crime of Bribery of Foreign Public Officials, un informe de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) basat en l’anàlisi de 427 casos de suborn en negocis internacionals, assenyala que les empreses del sector de l’extracció, el petroli i la mineria són les més corruptores. Totalitzen el 19% dels casos.

L’infamant rànquing el completen els sectors de la construcció (15%), el transport i l’emmagatzematge (15%) i la informació i la comunicació (10%).

El mateix informe indica que els perfils més buscats pels corruptors són els dels empleats del sector públic o els dels treballadors d’empreses propietat d’Estats: en un 80% dels casos examinats els havien promès, ofert o lliurat suborns.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides