Quatre directius detinguts per possible frau a Agrofruit

Després de l'escorcoll dels Mossos
Título de la imagen
Título de la imagen

El primer balanç de l’escorcoll que els Mossos d’Esquadra han dut ha terme aquest dimecres a la seu que té a Tortosa l’empresa distribuïdora de cítrics Agrofruit ha acabat amb quatre dels seus principals directius detinguts: Xavier Guarner, Adolfo Algueró, Ferran Ferrer i Josep Forés.

Una vintena d’agents de la policia autonòmica han registrat al matí la seu de les empreses Agrofruit i Ebrefruit. El jutjat de Tortosa ha ordenat el secret de les actuacions, que buscarien un forat als llibres de comptabilitat d’uns 50 milions d’euros.

Agrofruit es trobava en concurs de creditors des del juliol del 2013. Una setmana abans, la direcció va acomiadar el gerent, Xavier Guarner, per possibles irregularitats i va encarregar una auditoria davant la sospita que podrien haver manipulat els comptes durant anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides