Querella de l’Estat contra el ‘petit Nicolás’ per injúries al CNI

Va acusar els seus agents d'actuacions "alegals"
pequeño nicolas
pequeño nicolas

La presència de Francisco Nicolás Gómez Iglesias, popularitzat com ‘el petit Nicolás’, es multiplica als jutjats. L’Estat, a instàncies del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), s’ha querellat contra aquest jove de 20 anys per suposades injúries contra aquest organisme, afirma El Confidencial citant fonts del Ministeri de Justícia.

El ‘petit Nicolás’, entre altres grandiloqüents històries que han generat una cascada de desmentiments, ha declarat que col·laborava amb el CNI. La querella presentada aquest dimecres per l’Advocacia de l’Estat és la resposta a l’anàlisi de les declaracions que el jove ha efectuat els darrers dies. Entre altres coses, va acusar a agents del CNI d’actuacions “alegals”.

Segons han declarat fonts jurídiques a EFE, es tracta d’un pas més en les actuacions de l’Estat contra aquest ‘inquietant’ personatge, detingut el passat 14 d’octubre.

Divendres passat, l’Estat es va personar com a part al jutjat d’instrucció número 2 de Madrid, on es determinarà si Francisco Nicolás Gómez Iglesias va cometre delictes de falsedat documental, frau i usurpació de funcions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides