Quin és l’exèrcit fantasma d’Iraq?

Sense títol
Sense títol

El primer ministre iraquià ha posat xifres al fracàs militar de la lluita contra l’ISIS des de començament d’any. Segons el bloc ‘Guerra eterna’, de eldiario.es, Haider al-Abadi ha informat que fins fa poc pagava els salaris de 50.000 soldats que no existien. En una compareixença al Parlament explicava que s’ha descobert aquesta xifra de noms falsos al registre de personal militar, que tenien una mitjana salarial de 600 dòlars al mes. Uns 30 milions mensuals. Els beneficiaris de l’estafa: generals i oficials. Com per refiar-se de les seves ordres i del seu compromís enmig d’una ofensiva.

Mentre la corrupció i el frau s’imposa en el bàndol iraquià, la violència s’ha endut, només en aquest mes de novembre, la vida de 1.232 persones, la majoria civils, segons l’ONU.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides