Només Mas se salva de la comissió pel frau

CiU i PSC aixequen el veto, i els grups accepten la "rabieta" convergent
Fernàndez, aquest dilluns al Parlament, seguirà presidint la comissió
Fernàndez, aquest dilluns al Parlament, seguirà presidint la comissió

Millet, Montull, Prenafeta, Alavedra, Osàcar, Luigi, Bartomeu Muñoz, Vicenç Gavaldà, Fidel Pallerols i els expresidents Aznar i Rajoy, juntament amb una trentena de noms més, compareixeran a la comissió d’investigació sobre el frau i la corrupció que es desenvolupa al Parlament, després que CiU i PSC hagin aixecat aquest dilluns el veto que impedia hi anessin. CiU ha inclòs una sèries de noms vinculats a ERC, PSC i ICV que la resta de grups han acceptat. Els vots d’ERC i CiU han impedit que el president Mas passi comptes a la comissió.

Esquerra vol que Mas comparegui a la comissió d’Afers Institucionals. Aquesta ha estat l’explicació perquè els republicans, amb el suport de CiU, hagin votat en contra de la compareixença del president a la comissió sobre el cas Pujol.

Miquel Bonilla i Emili Mas, ex dirigents d’INCASÒL, l’ex vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod Rovira, l’ex tinent d’alcalde de Barcelona, Ramón García Bragado o Ricard Fernández, d’ADIGSA, són alguns dels noms que ha inclòs CiU. El portaveu republicà a la comissió, Oriol Amorós, ha criticat aquests noms afegits: “Em sembla lamentable i penós, la lògica de busquem amb els altres, la de dir: mirem d’esquitxar tothom. No hi ha cap lògica en aquestes propostes”. I la portaveu del grup mixt, Isabel Vallet, ha titllat la maniobra convergent de “rabieta”.

Qui no s’ha escapat de comparèixer ha estat el conseller Felip Puig, qui només ha obtingut els suports convergents a la comissió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides