La pressió doblega TV3: emetrà ‘Ciutat Morta’

Eugeni Sallent havia dit que no tenien planificat passar el documental
Ciutat Morta al festival de cinema de Sant Sebastià
Ciutat Morta al festival de cinema de Sant Sebastià

Metromuster, productora del guardonat documental Ciutat Morta, ha confirmat que TV3 s’ha fet enrere. El director de la televisió pública catalana, Eugeni Sallent, havia declarat el passat divendres que no tenien prevista l’emissió d’aquest audiovisual que denuncia les irregularitats del procés judicial contra uns joves que foren acusats de ferir greument un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

En canvi, aquest dilluns al matí, durant la reunió dels programadors, s’ha decidit que TV3, com s’havia compromès inicialment, emetrà Ciutat Morta i donarà a conèixer les circumstàncies de la mort de Patricia Heras, arran d’un dels casos de corrupció policial més greus ocorreguts a Catalunya.

Metromuster havia reaccionat a la negativa a emetre el film per part de Sallent amb un compromís de deixar en evidència les paraules del director de TV3 mitjançant un vídeo de rèplica. Finalment, la productora de Ciutat Morta descarta emetre aquesta resposta perquè valora “molt positivament” el gest de TV3.

Segons explica Metromuster en el seu web: “Aquest matí hem rebut un compromís ferm per part de Televisió de Catalunya per tal d’emetre l’esmentada pel·lícula en les properes setmanes. La data encara no ha estat definida, però no passaria de l’últim dia de gener de 2015; així ens ho han confirmat els responsables corresponents de l’esmentada televisió, per via telefònica i a través d’un correu electrònic corporatiu. En breu rebríem un contracte amb el que quedaria tancat aquest acord.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides